Forældreråd

FORÆLDRERÅD

I starten af hvert nyt skoleår, vælges der nye forældrerådsrepræsentanter i hver klasse. De valgte forældre har i løbet af et skoleår forskellige opgaver, som de enten selv kan varetage eller de kan få andre af klassens forældre til at tage sig af. En af opgaverne kan være at arrangere fællesspisning for klassens elever og forældre eller man kan tage på tur sammen for at styrke det fælles sammenhold på klassen.
Nogen gange har skolen behov for at forældrene bager brød til lejrture eller lignende og så hjælper de enkelte klassers forældre til. Der ligger på forhånd ingen krav om hvad forældrerepræsentanterne skal lave i løbet af et skoleår, det er helt op til de enkelte repræsentanter at definere hvad man kan lave i løbet af skoleåret.

Forældrerådene i skoleåret 2016-2017

0.-1. klasse:    Pia Thiemke