Skolefesten

Hvert år har skolefesten et tema og i år havde vi valgt Trolderier. Der blev vist forskellige små skuespil som handlede om trolde og et par klasser valgte at lave et troldelandskab med fine, sjove og finurlige trolde i.

Hele ugen op til festen blev der øvet og øvet og både lærere og elever havde travlt med at få tingene færdig så vi kunne indbyde til generalprøve torsdag formiddag. Børnebo, Sdr. Vium Friskole og bedsteforældrene var inviteret og alle syntes, det havde været en fornøjelse at se de mange små skuespil.

Skolens orkester havde også haft travlt med at få øvet musikken til nogle af skuespillene og som sædvanlig spillede og sang de godt.

Selve skolefesten startede kl. 19 hvor forældrene var inviteret. Det blev til en god times underholdning og bagefter var der mulighed for at købe kaffe og kaffe. Elevrådet havde lavet en bod, hvor der blev solgt slik og sodavand…..og alle de danseglade kunne gå på Diskoteket, hvor der udover god musik, var mange konkurrencer. Festlighederne sluttede ved 21.30-tiden og det var nogle trætte børn der gik hjem…men de havde også gjort det godt alle sammen.

Klik for større billede! Klik for større billede!

Sidst opdateret 10. april 2012