Årets lejrtur

ÅRETS LEJRTUR

Hvert år i juni måned, lige inden skoleåret slutter, tager alle elever og skolens ansatte på en 3-dages lejrtur. I årenes løb, har vi været vidt omkring og set mange flotte egne af Danmark og hver gang har vi prioriteret at være tæt på vand, strand og skov.

De ture vi har været på, har gået til Fyn, Samsø, Tange sø, Als, Venø, ved Skamlingsbanken og Grenå. Som regel ser vi et eller andet spændende sted på vej til lejrskolen og på andendagen er der også arrangeret en tur i området.

En af forældrene er med som madmor og sørger for maden sammen med eleverne og de sidste tre år har vi haft en bedstemor til et par af eleverne, med på turen. Det har været nogle dejlige ture og efterhånden er forskellige traditioner opstået på turene. En fugletur med start kl. 04.00 er efterhånden gået hen og blevet en fast tradition.

Den kommende lejrtur i skoleåret 2012-2013 går til en lejr lidt syd for Hvalpsund, som ligger i et smukt bakket terræn lige ned til Limfjorden.

Klik for større billede! Klik for større billede!

Sidst opdateret 11. november 2012