Afslutning på skoleåret

AFSLUTNING PÅ SKOLEÅRET

Når skoleåret nærmer sig sin afslutning og sommerferien er nært forestående, sker der mange ting. Efter lejrturen for hele skolen, er der tradition for at lærerne arrangerer en klasselærerdag, som enten foregår hjemme hos klasselæreren eller et andet sted, hvor eleverne kan udfolde sig.

En anden tradition er Gallafesten. Det er en afslutningsfest hvor lærerne inviterer eleverne på Gallamiddag med diverse underholdning. Eleverne bliver indbudt til at møde i det pæneste tøj de har, da vi kårer Årets gallakjole samt årets gentleman. Så er det også den aften, at det bliver afsløret, hvilken klasse der har klaret rengøringsopgaverne bedst i årets løb. Den vindende klasse modtager titlen Årets Gyldne Fejebakke samt et kontant beløb til klassekassen. Ved 20-tiden ankommer forældrene til kaffe og lagkage og bagefter bliver der taget afsked med de elever, som forlader skolen. Med ønsket om en god og tiltrængt sommerferie slutter aftenen.

Dagen efter, den sidste skoledag, er afsat til oprydning, samt forskellige aktiviteter, som lærerne står for. Ved middagstid tager vi afsked med hinanden og alle drager ud i sommeren for at nyde denne.

Klik for større billede! Klik for større billede!

Sidst opdateret 11. november 2012