Første skoledag

FØRSTE SKOLEDAG…

Første skoledag er altid en særlig dag. Efter en god lang sommerferie mødes alle med store forventninger til det kommende skoleår og ikke mindst de børn, som har allerførste skoledag overhovedet.

Spændte og forventningsfulde starter de nye elever på en hel ny verden og der er sikkert mange tanker, der flyver rundt på denne dag.

Traditionen tro, starter første skoledag ved flagstangen, hvor vi synger en morgensang mens flaget bliver hejst. Efter en kort velkomsttale går elever og forældre ud i klasseværelserne for at blive præsenteret for hvad det kommende skoleår byder på. Efter at have fået udleveret skoleskema og nye bøger, er der kaffe og rundstykker til de voksne, mens børnene nyder gensynet med klassekammeraterne over en sodavand.

Om aftenen er forældre og elever inviteret til fællesspisning på skolen og efter maden er der forskellige indslag, hvor både forældre og børn kan deltage. Aftenen slutter med kaffe og kage.

Klik for større billede! Klik for større billede! Klik for større billede!

Sidst opdateret 16. november 2012