SFO MARIEHØNEN

SFO har åbent:

6:00 -8:00 om morgenen
eftermiddagen er det til 16:30
eftermiddag om fredagen er til 15:30.

Du kan kontakte SFO på tlf. 51229169

Priser for morgen SFO: 300 Kr.
Priser for eftermiddag SFO: 550 Kr.

”Mariehønen” er åben for alle børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse.
Tiden i skolefritidsordningen er børnenes fritid og den vil vi gerne være med til at gøre både god og indholdsrig i trygge rammer.
Der skal være tid til aktiviteter både ude og inde, forskellige bevægelsesaktiviteter, kreative aktiviteter, men også tid til at børnene selv bestemmer over deres tid.
”Mariehønen” gør brug af skolens faglokaler i det omfang der er behov.
Børnene skal også være medbestemmende og have medansvar i forbindelse med ideer til ture og andre aktiviteter.

At gå i SFO betyder også, at man er en del af en helhed og derfor vil der være få og enkelte regler.

Børnene vil møde tillidsfulde, ansvarlige og synlige voksne de kan gå til hvis de har behov og vi håber, at dette må genspejle sig til jer forældre. I vil til enhver tid være velkommen til en snak med personalet om jeres barn.

Skiftetøj
Det er en god ide at give dit barn skiftetøj med eller at have et sæt liggende, da vi prioriterer at de kommer ud mindst en gang om dagen når de er i SFO.

Frugtordning
Der er mulighed for at være med i frugtordningen. Det koster kr. 50,- pr. måned. Der bliver serveret frugt og brød. Der er mulighed for at tage sit eget frugt med.