TRADITIONER

Skolens traditioner –

Kbh. tur: Man lære om hovedstaden, det er hyggeligt, det er for den ældste klasse.

Lejrtur: Sammenhold, aktivitet for hele skolen, læring om byen og om området vi befinder os i.

Udlandstur: Læring om kulturen, man bliver udfordret sprogligt, man lærer at tage ansvar. Eleverne er selv med til at sparer op til turen ved bla. at dele aktivitetskalendere ud, sælge kage og kaffe til arrangementer osv.

Juleklippe dag: Julehygge i klassen, kreativitet (man pynter hver sin klasse op til jul)

Julefest: Lækker mad, god stemning

Skolefest og galla: Aktiviteter, fælles spisning, god stemning

Morgensang: fælles start på dagen, ekstra hyggeligt i december måned